Sociale media

11-04-2018

Iemand had me aanbevolen om op mijn sociale media foto's en video's te plaatsen waarin ik werkend met kinderen te zien zou zijn, dat ik hun lachende gezichtjes zou tonen terwijl we bezig zijn met een activiteit en dat men kan horen hoe goed ze Spaans spreken. Het is niet de eerste keer dat men mij dit advies geeft en het zal ook niet de laatste keer zijn, daarvan ben ik zeker. Plaatjes zijn erg krachtig en hoe persoonlijker ze zijn des te aantrekkelijker ze worden, waardoor men meer "likes" ontvangt en meer mensen genegen zijn ze te delen.

Wie mij kent zal al geraden hebben welk antwoord ik aan deze persoon heb gegeven. In de eerste plaats bedankte ik voor de belangstelling in mijn werk en voor de goede bedoelingen, maar ik heb deze persoon ervan verzekerd dat ik zoiets nooit zou doen.

Het recht op privacy van een minderjarige, het beroepsgeheim en de plicht om persoonsgegevens te beschermen zijn de belangrijkste redenen.

Ik houd veel van online marketing, dat geef ik toe. Het biedt veel voordelen en mogelijkheden voor wie ons beroep als zelfstandige uitoefent en het helpt een bereik te halen dat op andere manieren noch mogelijk noch betaalbaar is. Echter, zowel mijn volgers als mogelijke klanten kunnen educatief materiaal zien, speelgoed of handen die kleuren bijvoorbeeld, en ook geschreven materiaal met ideeën, adviezen en uitleg over wat ik doe … de rest blijft in de privésfeer en het vertrouwen dat mijn klanten in mij stellen is gegarandeerd.

Montserrat Vidal Garcia - Taalcoach

Montserrat Vidal Garcia - Psychologe, taalcoach en blogger

Geschreven door Montserrat Vidal García

Gepubliceerd in Sociale media

  sociale media, tweetaligheid

Als u denkt dat deze publicatie voor iemand anders interessant kan zijn, dan kunt u deze delen via de sociale netwerken:


Reageer op deze post

Wilt u reageren? Ik zie uw reactie met belangstelling tegemoet.


Uw naam en commentaar worden gepubliceerd. Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd.


Volg La Sabika Taal op